Duurzame Groupage en Distributie

Door onze ruime kennis en ervaring binnen het transport door heel Europa, kunnen wij transporten van kleine producten en aantallen aanbieden, die door middel van groupage transporten door heel Europa vervoerd kunnen worden.

 

Wanneer u een kleine lading heeft, en dit wilt transporteren, kunnen wij deze lading samen met andere ladingen in 1 auto vervoeren. Hierdoor blijven voor u de kosten laag, en door de combinatie met andere ladingen te zoeken zorgen wij ervoor dat uw lading duurzaam en verantwoord vervoerd word. Ook is het mogelijk geconditioneerde goederen op deze mannier te vervoeren. Wij beschikken over auto's met verschillende compartimenten, en hierdoor is het mogelijk om in 1 auto goederen op diverse temperaturen te vervoeren.

 

Wij zorgen ervoor dat uw lading samen met andere lading zo optimaal mogelijk op route in de auto geladen word. Ook proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de voortgang van uw lading.

 

Een deel van onze auto's, aanhangers en trailers zijn uitgerust met een laadklep en een pompwagen, hierdoor zijn wij flexibel om uw lading zelf te lossen, en waar nodig bij uw klant op locatie te brengen. Als u naar meerdere bestemmingen goederen vervoerd, kunnen wij ook de hele distributie voor onze rekening nemen. Onze chauffeurs zijn vakbekwame mensen die niet schrikken van routes met meer als 15 adressen.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met ons op.