Geconditioneerd transport

Geconditioneerd Transport

 

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij diverse soorten geconditioneerd transport. 

 

Wij vervoeren hoofdzakelijk verse producten, waarbij bloemen. planten, groenten, fruit en zuivel de hoofdzaak zijn. Alle soorten producten vragen om een andere vorm van geleidetemperatuur. Alle goederen worden bij ons met de grootst mogelijke zorg behandeld. 

 

De meeste transporten verzorgen wij van kwekers en handelaren in Nederland Belgie en Duitsland, naar ontvangers in heel west Europa.

  

 

 

 

 

Wij verzorgen het transport van deur tot deur, en we hebben service altijd hoog in het vaandel staan. Onze chauffeurs zijn daarom ook altijd bereid te helpen met laden, lossen en uitpakken. Zeker als het gaat om temperatuur gevoelige producten, waar het van groot belang is deze zo snel mogelijk binnen te krijgen.

 

 

Om de temperatuur in de auto te waarborgen maken wij gebruik van verwarming/koeling. Zodat de buitentemperatuur niet van invloed is op de vervoerde goederen.

 

Hierdoor kunnen we in de warme zomers gekoelde producten zoals groente fruit en zuivel gekoeld houden, en kunnen wij, op de meest winterse plekken, planten en bomen op een temperatuur van 20 graden celcius of meer vervoeren. 

 

 

 

 

 

 

Wij verzorgen ook (geconditioneerde) express ladingen door heel Europa. Veelal verse producten kunnen dan met zeer korte transfertijden van A naar B vervoerd worden.

 

Door de auto van dubbele bemanning te voorzien is het mogelijk om ook verre bestemmingen in 1x zonder rust aan te doen. Bijvoorbeeld bloemen vanuit Aalsmeer kunnen vandaag geladen, en morgen in Barcelona gelost worden. 

No time to waste!